Wie zijn we

‘Wij zijn ruim 30 jaar werkzaam in de industrie, waarvan 25 jaar in de verpakkingsindustrie. Op basis van een werktuigbouwkundige achtergrond werken we samen met vaste partners om onze klanten van dienst te zijn bij aanschaf van verpakkingsmachines en de verbetering van hun verpakkingsprocessen.

De passie voor techniek en het kunnen meedenken met de klant maken ons werk elke dag tot een uitdaging.'

Naast een aantal exclusieve agentschappen beschikken we over een groot netwerk van gerenommeerde fabrikanten van verpakkingsmachines. Binnen de branche zijn we lid van het NVC en VNV, en nemen we regelmatig deel aan beurzen. Via onze partners zijn we aanwezig op Interpack, Fachpack, Drinktec, Anuga en Emballage.

Alles draait om het product van onze klanten, de verpakking die gewenst wordt, de mogelijke technische oplossingen en uiteindelijk de beste machines om te komen tot de beste performance.

Klant tevredenheid is voor ons van het hoogste belang. Dit realiseren we met de oplossingen die we bieden, de techniek die we via onze fabrieken leveren, de ondersteuning bij de realisatie van projecten en de ondersteuning in het after sales traject.

Ir. Willy J.M. Smits

Smits Autopack
Tel: +31-76-564 05 25
info@SmitsAutopack.nl